Enviament gratuït en comandes superiors a 49€ (Península)

SOBRE NOSALTRES

Sobre nosotros

GRUP LAFUENTE

El grup Lafuente va néixer a Barcelona el 1951. Des de llavors, tres generacions de la família Lafuente hem posat a disposició dels nostres clients les millors marques de vins, licors, escumosos i destil·lats nacionals i internacionals. Amb més d’un segle d’experiència, la nostra filosofia segueix basant-se en oferir la màxima qualitat i el millor servei possibles i treballem amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Actualment, el grup Lafuente es compon de 7 botigues, 5 d’elles en diferents barris de Barcelona (als carrers de Johann Sebastian Bach 20; Fontcoberta juny; Ferran 20; Rambla de Catalunya 65 i Aragó 241) i la sisena a Sant Cugat, als afores de la capital catalana (a l’Avinguda Cerdanyola, 8-10). En cada un dels colmados, el nostre personal especialitzat ofereix una atenció altament personalitzada i, d’entre les més de 5.000 referències de què disposem, recomana el producte que millor s’adapti a les necessitats de cada client.
L’any 2016 hem obert una nova botiga a Madrid, concretament al carrer Ayala 3, entre Serrano i La Castellana. Aquesta ha estat creada per ser un referent a la capital espanyola a nivell de destil·lats i concretament de cocteleria.

  • 7 botigues, 5 d’elles en diferents barris de Barcelona
  • Més de 5.000 referències
  • Al seu servei des de 1951
Sobre nosotros
Sobre nosotros

PREMIS I RECONEIXEMENTS

La nostra atenció pel detall ens ha valgut diversos premis i reconeixements de el sector. Entre ells, el premi Oliva d’Or, atorgat per l’Associació Gourmets d’Oli; els premis Tienda Gastronómica de l’any 2007 i Millor Pàgina Web de 2008 de la guia Gourmet; el premi Nadal de Gastronomia de 2008 (a la “Dignificació i comercialització dels productes alimentaris”); i el premi especial de l’Jurat dels premis Barcelona, ​​la Millor botiga de l’món de 2008 (concedit per l’Ajuntament de Barcelona).