Enviament gratuït en comandes superiors a 49€ (Espanya Peninsular)

Términos y Condiciones Generales

TERMES I CONDICIONS GENERALS

Condicions Generals

Les presents condicions generals d’ús regeixen, juntament amb la Política de Privadesa i la Política de Cookies, l’accés i la utilització de la pàgina web accessible mitjançant el nom de domini lafuente.es. El simple accés a la nostra web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari del Lloc Web i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d’acord amb aquestes Condicions Generals, l’usuari ha d’abandonar immediatament el lloc web sense utilitzar-lo.

A l’acceptar aquesta condicions generals, l’usuari manifesta:

  • Que ha llegit, entén i comprèn el aquí exposat.
  • Que és major d’edat d’acord amb la normativa vigent en el seu lloc de residència, en cas contrari el menor haurà de comptar amb l’autorització dels seus representants legals.
  • Que assumeix totes les obligacions que es disposen en aquestes condicions generals.

Aquestes condicions generals poden variar al llarg de el temps de manera que l’usuari ha de llegir i entendre aquestes abans d’utilitzar la nostra web.

LAFUENTE LORENZO SA es reserva el dret de realitzar, en qualsevol moment, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del Lloc Web.

La modificació d’aquestes condicions generals no afectarà als béns o promocions que haguessin estat adquirits prèviament a la modificació.

Selecció d’articles

Tot Usuari registrat, o no, podrà realitzar la compra de productes a través de lafuente.es.
El procés de compra es basa en una cistella virtual, a què l’usuari pot afegir els productes que desitgi adquirir, d’un en un o amb una quantitat superior.
En tot moment l’usuari pot accedir i modificar el contingut de la seva cistella.

Tramitació de la comanda

Per finalitzar la compra, l’usuari ha d’entrar a la pàgina de «FINALITZAR COMPRA» on podrà modificar qualsevol producte seleccionat o eliminar-lo si això de vol convenient.

L’Usuari ha d’assegurar que els articles seleccionats que apareixen en pantalla són els que vol comprar i posteriorment seleccionar d’entre les zones geogràfiques llistades la corresponent a l’adreça d’enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses d’enviament generats. En aquesta pantalla també podrà aplicar un cupó de descompte si ho disposa, el que actualitzarà el total de la compra.

En aquest punt és important incloure clarament les dades d’enviament, un telèfon de contacte, i el CIF o DNI si l’enviament surt d’Espanya. En aquest apartat l’usuari podrà incloure informació útil que consideri necessàries per al missatger.
Si l’Usuari desitja que l’adreça de facturació sigui diferent de la d’enviament, haurà de marcar la casella “La meva adreça de facturació és diferent de la de lliurament” i omplir la informació corresponent.

En la següent fase de el procés de compra, l’usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s’indica de nou a l’Usuari l’import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes i les despeses d’enviament, nets de l’eventual descompte promocional.

Seguint l’enllaç “REALITZAR COMANDA”, es conduirà a l’Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Un cop tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’usuari confirmant l’operació.

Preu dels articles

Tots els preus indicats en la descripció del producte s’expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.).

Formes de pagament

La compra de productes a través de la passarel·la de LAFUENTE LORENZO SA permet les següents formes de pagament:

  • Pagament amb targeta de dèbit o crèdit (VISA, MESTRE i MASTERCARD) a través d’un TPV virtual.
  • Pagament per Transferència Bancària.

Per utilitzar la targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, el comprador ha d’omplir un formulari indicant el nom de l’propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat.

LAFUENTE LORENZO SA no té accés a les dades bancàries vinculats als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament.

Corfirmación de la comanda

Un cop finalitzat el procés de compra, l’usuari rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada en el formulari de registre, un email amb totes les dades de la compra realitzada.
En el cas de realitzar el pagament per transferència bancària, el comprador haurà de fer-ho al nostre compte bancari. És important que posi la referència de la comanda com a referència de pagament, i no realitzar la transferecia fins que no rebi la confirmació d’estoc de la mercaderia. En cas de pagar abans d’aquesta i no disposar de tot l’estoc, se li reemborsarà la quantitat restant el cost de transferència. La comanda no s’enviarà fins que l’import complet hagi estat rebut en el nostre compte. La vigència de la comanda serà de 10 dies naturals. En cas de no haver rebut el pagament, s’anul·larà la comanda realitzada.

Despeses d’enviament

Únicament enviem productes a Espanya, Alemanya, Bèlgica, França, Grècia, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal i els EUA (només vi).

La compra de productes en lafuente.es està subjecta a el pagament de despeses d’enviament a compte de comprador.

Les despeses d’enviament dependran de la destinació i de el pes dels productes adquirits. En qualsevol cas, les despeses d’enviament efectius es detallaran al llarg de el procés de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra.

En els enviaments nacionals a Ceuta, Melilla o Canàries el clinte haurà de tenir en compte costos addicionals de duanes que aniran al seu càrrec.

La informació dels terminis de lliurament és estimada i referida en dies laborables. Es gestionarà la comanda en un termini màxim de 24 hores laborables a partir de la data de pagament, exceptuant casos puntuals en què siguin necessaris més dies per a la preparació de la comanda. Els lliuraments a Espanya es realitzen en 1-2 dies laborables. Els enviaments internacionals són 3-4 dies laborables.

LAFUENTE LORENZO SA no es fa responsable de l’endarreriment de la comanda en el termini de lliurament estimat, ja que es realitza mitjançant una companyia externa a LAFUENTE LORENZO SA. El client haurà d’indicar a l’transportista, en el moment de lliurament i en l’albarà de lliurament qualsevol irregularitat en la comanda (trencaments, manca de mercaderia, productes erronis), en el cas que es donés una reclamació posterior LAFUENTE no es farà responsable. En cas de reclamació de client LAFUENTE podria sol·licitar informació addicional sobre aquest (imatges), que haurà de ser enviada via mail a lafuente@lafuente.es.

La compra de productes en lafuente.es està subjecta a el pagament de despeses d’enviament a compte de comprador.

Les despeses d’enviament dependran de la destinació i de el pes dels productes adquirits. En qualsevol cas, les despeses d’enviament efectius es detallaran al llarg de el procés de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra.

En els enviaments nacionals a Ceuta, Melilla o Canàries el clinte haurà de tenir en compte costos addicionals de duanes que aniran al seu càrrec.

La informació dels terminis de lliurament és estimada i referida en dies laborables. Es gestionarà la comanda en un termini màxim de 24 hores laborables a partir de la data de pagament, exceptuant casos puntuals en què siguin necessaris més dies per a la preparació de la comanda. Els lliuraments a Espanya es realitzen en 1-2 dies laborables. Els enviaments internacionals són 3-4 dies laborables.

LAFUENTE LORENZO SA es fa càrrec de la gestió de trencaments de casos de reclamacions o ruptures prèvies al lliurament de la comanda.

El lliurament de la comanda es realitzarà a la direcció designada pel client en el formulari de la comanda, sempre que es trobi dins de la zona de repartiment anteriorment esmentada.

En cas d’absència de l’destinatari i sempre que sigui possible, es deixarà una nota de pas amb la informació necessària per acordar una nova entrega en el domicili de l’destinatari o les indicacions necessàries perquè aquest vagi a recollir el producte a un determinat lloc. En tot cas, transcorreguts 7 dies des de l’últim intent de lliurament sense que la comanda hagi pogut lliurar-se, el mateix serà retornat a origen procedint-se a resoldre el contracte.

Es lliurarà la comanda en el més breu termini possible i si pot ser en el termini de lliurament estimat, sempre abans de 30 dies naturals a partir de la confirmació de la comanda. El temps de lliurament estimat en la comanda és informatiu, no contractual. En el cas que es passa de 30 dies naturals, el client podrà cancel·lar la comanda sense cap cost i rebre el reemborsament íntegre d’aquest.

Els lliuraments es realitzaran en dies laborables, de dilluns a divendres no festius, i en horari comercial, de 9h a 21h.

Lliuraments exprés en dues hores


Els lliuraments exprés en 2 hores estan disponibles només a la ciutat de Barcelona. Només es permet aquest tipus d’enviament en dies d’obertura de la botiga de Johann Sebastian Bach de 9h a 13 y de 16:30h a 19:30h, excepte festius. Els dissabtes de gener a setembre, ambdós inclosos, l’horari serà només de matí de 9h a 13h.

Fora d’aquest horari podràs triar les altres formes de lliurament.

Només es podrà realitzar aquest tipus de lliurament exprés sempre que tot el que compri estigui físicament a la botiga de Johann Sebastian Bach, que és des d’on sortiran aquest tipus de comandes. Per la tant si veiem que no tenim el producte demandat avisarem el client indicant-li que no podrà tenir un lliurament en 2 hores.

Restriccions de pes

No es podran realitzar comandes que superin 50kg. de pes màxim, per a lliuraments fora de Barcelona Ciutat. Fora de Barcelona Ciutat, tampoc servirem comandes successius, dins d’un període de temps de 3 dies hàbils, a el mateix remitent encara que siguin inferiors a 50kg, que puguin ser susceptibles d’superar un pes total de 100 kg.

Cancel·lacions i devolucions

Les comandes es podran cancel·lar sense cap cost fins al moment en què es tramiti el va enviar. Si la petició de cancel·lació de la comanda arriba un cop aquest ja estigui preparat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 14 dies naturals següents a la data de recepció del producte. Per acceptar la devolució el producte ha de complir les següents especificacions:

  • No s’acceptaran devolucions de productes que hagin estat oberts, manipulats o exposats a condicions inadequades.
  • És obligatori tornar els productes en el seu embalatge original, correctament protegits i en un perfecte estat per a la seva posterior posada a la venda.
  • No s’acceptaran devolucions de cap paquet que no tingui els següents elements d’identificació: nom, cognoms, adreça d’enviament i número de comanda.
  • S’hi ha d’incloure una còpia de l’justificant de compra i de l’albarà de lliurament dels productes dins de l’paquet, on a més s’indiquin els productes retornats.

Per exercir el seu dret de desistiment, podrà comunicar-nos-a l’adreça de correu electrònic lafuente@lafuente.es, indicant la identificació, l’e-mail utilitzat per a la compra i el número de comanda o bé remetre’ns el següent formulari de desistiment.

No s’acceptaran devolucions que no hagin estat notificades prèviament.

La devolució de mercaderia donarà lloc a el reemborsament de l’import íntegre en el mateixa manera que s’hagi realitzat el pagament.

Les despeses d’enviament i de la resta de gestions associades a la devolució del producte, aniran a càrrec de client. A més aquest es farà responsable de qualsevol desperfecte, dany o perjudici sofert pel producte en el procés de devolució. En el cas que la comanda arribés equivocat o en males condicions, a causa de l’transport, LAFUENTE LORENZO SA es farà càrrec de totes les despeses d’enviament, tenint en compte que la mercaderia no hagi estat utilitzada, alterada o manipulada i en el cas que vostè ho requereixi li reenviarem de nou la comanda o li retornarem l’import íntegre en el mateixa manera que s’hagi realitzat el pagament. També es farà càrrec de les despeses de devolució i posterior enviament.

No cal devolució en els supòsits previstos en l’article 103 de Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris. De manera enumerativa però no limitadora no cap la devolució en el cas de productes personalitzats ni peribles sense perjudici de l’anterior. En cas de dubte poseu-vos en contacte amb LAFUENTE, via mail lafuente@lafuente.es o trucant a l’932.011.513.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

D’acord amb el Reglament N ° 524/2013 de la UE, l’informem que vostè té dret a sol·licitar amb nosaltres una resolució extrajudicial de controvèrsies en matèria de consum accessible a través de l’adreça d’Internet https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Aquestes Condicions Generals es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació espanyola. LAFUENTE i l’Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals corresponents a domicili de l’Usuari.